sunnuntai 27. toukokuuta 2012

The Kooks - Inside In/Inside Out 2006



Jostain syystä suurin osa levyistä, jotka tulevat mieleen siinä vaiheessa kun levyvalintaa tekee omalla kohdalla, vievät menneeseen aikaan ja kolhaisevat jotain sellaista aivojen osaa joka yhdistää kuullun musiikin tilanteeseen ja palauttaa sen kyseisen hetken aina mieleen tiettyjen kappaleiden soidessa. The Kooksin 2006 julkaistu debyytti Inside In/Inside Out on tällainen levy. Jostain syystä myös tämäkin bändi on tullut tutuksi musiikkivideotelevision kautta. Tähän väliin täytyy lähettää terveiset MTV :lle että lopettakaa realitysarjat ja palauttakaa musiikkivideot. PERKELE!

Palatakseni asiaan. Siis musiikkivideo.. Kappale oli levyn 9. raita joka kantaa nimeä "Naive". On sellaisia kappaleita, jotka kuulostavat hyviltä, mutta ei oikein osaa sormella osoittaa asiaa mikä tekee juuri siitä kappaleesta paremman kuin toisesta.





Palatakseni vielä ensimmäiseen lausehirviöön. Tämä levy vie jokusen vuoden taakse ja junaan joka on matkalla Budapestistä Cluj Napocan kautta Bukarestiin. Kello on noin kuusi jotain aikaa ja junan ikkunaan paistaa aamuaurinko. Lämmintä on parikymmentä astetta jo tuossa vaiheessa. Levy on mennyt yhden kerran ympäri, suurin osa nukkuu, mutta jostain syystä allekirjoittanut on valveilla ja uudemman kerran korvalappustereoista alkaa levyn avausraita "Seaside". Miksi nukkua kun on kesä ja se on vain kerran vuodessa!

The Kooks - Inside In/Inside Out on Spotify




-Joni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti